·  TEL. 935 705 354 · EMAIL a8021594@xtec.cat
 · 

Notícies

Projecte el nostres mestes

02-06-2016

 

Ahir dijous 2 de maig, es va celebrar, al local del Mercat Vell de Mollet del Vallès, la inauguració del projecte Els nostres mestres, la memòria de la nostra ciutat. 
Segons l'ajuntament és un projecte per recuperar i posar en valor la memòria històrica de la gent gran i establir espais de relació  entre generacions que permetin la construcció d'una societat més justa, integrada i solidària.
Que té a veure amb nosaltres?
Aquest any, els alumnes de 4t de l'ESO del nostre institut, han estat els que han participat en la realització del projecte i els ha servit com el Projecte de Recerca del curs. El tema de treball d'aquest any ha estat L'aigua
A través de la pàgina web "Els nostres mestres" podeu accedir a tota la feina feta pels nostres alumnes. Teniu accés a les gravacions - entrevistes realitzades en els estudis de Vallès Visió, les fotos dels alumnes participants, han fet d'editors de vídeo, amb els enregistraments de Vallès Visió, i han realitzats vídeos temàtics.  Podreu veure fotos de diferents reunions i fòrums relacionats amb el tema, a les que els alumnes han assistit, coneixereu als mestres (memòries històriques vives de Mollet), i moltes coses mes.
Tot l'anterior és per obrir boca, si vols saber mes, vine el proper dijous 2 de maig a les 6 de la tarda, a la inauguració del bloc. Estarà presidit per l'alcalde de Mollet, la regidora de cultura, els mestres, els nostres alumnes, la nostra directora i l'equip docent de quart. La inauguració és oberta a tothom, pares, familiars, profes, etc ...
Des del centre volem transmetre al professorat implicat la nostra enhorabona pel treball realitzat, així com la bona predisposició mostrada en tot moment, implicant-se en el projecte. Per altra banda, tambè esperem que hagi sigut un treball gratificant i motivador per tothom.

Aquí disposeu de l'adreça de la pàgina web del projecte  https://elsnostresmestres.wordpress.com/


Xarxes socials:


Arxius:
Vincles d'interès