·  TEL. 935 705 354 · EMAIL a8021594@xtec.cat
 · 

Notícies

PLANTA ESTAMPACIÓ NISSAN MONTCADA I REIXAC

14-03-2016

El passat dimecres 11 de Març els alumnes de 1r de Producció varen visitar la planta d’estampació que té Nissan a Montcada i Reixac i que és una de les empreses on els alumnes faran la FP DUAL.

En aquesta planta realitzen l’estampació de peces per la planta de Nissan a Zona Franca, la planta de Nissan d’Àvila i per la planta de Renault a Avila.  També poden treballar per la resta de plantes Nissan arreu del món.

A Moncada Reixac s’encarreguen de fer el manteniment dels troquels i les modificacions pertinents a més de fabricar troquels nous.

A la visita dels nostre Institut, el tècnic de matriceria i Master Treinner de Matriceria, el senyor Juan Carlos Conejo, ens van ensenyar i explicar el procés d’estampació des de que arriba la bobina fins que surt el producte acabat.  També ens va explicar el treball de matriceria que porten a terme a la planta i el funcionament de la formació als treballadors a la planta de Montcada i Reixac.

Volem agrair al senyor Juan Carlos Conejo i al seu equip que van tenir la gentilesa de quedar-se fora del seu horari per tal de poder visitar les instal·lacions.  


Xarxes socials:


Arxius:
Vincles d'interès