·  TEL. 935 705 354 · EMAIL a8021594@xtec.cat
 · 

Notícies

L'alumnat de CFGM de Carrosseria a Quadis Carrosseria

01-05-2019

El 2 de maig de 2019 els alumnes de CFGM de Carrosseria de l'Institut Mollet del Vallès han visitat els taller reparadors de xapa de Quadis Carrosseria, a Barcelona. Més de 9000m2 dedicats a la reparació de carrosseria de diverses marques com Audi, Volkswagen, Tesla, Jaguar, Masserati, Bentley, Ferrari, entre altres. A més, van tenir el privilegi de visitar el nou taller exclusiu Mercedes, amb la última tecnologia en instal·lacions i de maquinaria de reparació de vehicles, més important d'Europa. Ens van ensenyar el cicle o circuit que té un cotxe per reparar, des de la recepció al Concesionari del grup Quadis, a la provincia de Barcelona, el porta un xofer a les instal·lacions de planxa central de Quadis Carrosseria i llavors comença el circuit de recepció, preparació, reparació, aparejo, pintura, neteja, control de qualitat i entrega al xofer per portar a la concessió. D'aquesta manera a Quadis Carrosseria es reparen 150 cotxes a la setmana, 8000 cotxes a l'any, amb un nivell de satisfacció del client molt alt. A més ens van explicar protocols d'actuació de les diferents marques i que aquestes marquen uns estàndards de qualitat que s'han de complir per ser taller de les mateixes.

Amb aquesta sortida els alumnes han pogut veure unes instal·lacions pensades per la màxima eficiència, control, i volum de feina, que no podrien veure a taller més petits.

El grup de professors de CFGM de Carrosseria de l'Institut Mollet del Vallès volem donar les gràcies a Quadis Carrosseria per aquesta visita tan enriquidora pels nostres alumnes.


Xarxes socials:


Vincles d'interès