·  TEL. 935 705 354 · EMAIL a8021594@xtec.cat
 · 

Notícies

Campionat de Catalunya d'FP

09-05-2018
CATSKILL 2018 CARROCERIA

En què consisteix?

El campionat de Catalunya de formació professional, que es celebra cada dos anys, permet mostrar les habilitats i les competències professionals dels alumnes que hi participen. Les proves estan inspirades en les descripcions tècniques que regeixen la competició internacional WorldSkills Competition.

Objectius

  • Promoure l'alta qualitat dels estudis de formació professional que es duen a terme a diferents centres educatius del territori.
  • Impulsar, promoure i prestigiar la formació professional.
  • Crear xarxes de col·laboració, entre els centres, el professorat participant i les empreses del sector.

El progrés econòmic d'una regió està íntimament lligat a la formació de la seva població activa. El jovent que es vol introduir en el món laboral ha de saber donar resposta a la necessitat empresarial del seu territori; és per això que empreses i autoritats educatives han de treballar conjuntament a fi d'ajudar al progrés econòmic del territori.

El nostre Institut ha participat en varies edicions anteriors, tant a Catalunya com a la resta d'Espanya,  amb uns resultats molt positius

Carrosseria

Any 2012          Adria Abadias Devesa

Any 2014      Yeray Pargaña Granados                                               Medalla d'or

Any 2015      Yeray Pargaña Granados           Spainskills                   Medalla d'or

Any 2016          Raul Ródriguez Coscolin

Instal·lacions elèctriques

Any 2012          Daniel Borreguero Cano

 

Aquest any ha participar, el passat 9 de maig amb l'especialitat de carrosseria, l'alumne Lorenzo Pulido Mateos obtenint un meritori 2n lloc de tota Catalunya. El campionat d'aquests any s'ha celebrat a l'Institut Caparrella de Lleida.

També felicitem al departament d'automoció i concretament a carrosseria per la seva implicació en totes les competicions, i en especial al professor Santiago Cuélliga per la seva dedicació i per la preparació dels alumnes.

 

Enllaç per obtenir més informació

http://catskills.gencat.cat/ca/2018/skills/

 


Xarxes socials:


Vincles d'interès