·  TEL. 935 705 354 · EMAIL a8021594@xtec.cat
 · 

Notícies

Acte de lliurament de beques Cambridge Scholl curs 2018-2019

11-06-2018
Lliurament d'una beca a la nostra alumna de 4t d'ESO Islame Bachiri

18 joves de tota la comarca han rebut oficialment les beques d’anglès Cambridge School per al curs 18-19. Aquests alumnes de 4t d’ESO han estat escollits un de cada  institut de les 9 poblacions del Vallès Oriental on Cambridge School hi té escoles d’idiomes.

Al nostre Institut ha estat escollida l'alumna Islame Bachiri de 4t d'ESO humanístic.

 Les beques Cambridge School  tenen per objectiu donar un impuls a l’anglès en alumnes que compleixen un perfil de motivació per aprendre però que no poden accedir a un ensenyament privat de la llengua. Consisteixen en un any sencer de curs (de setembre a juny) en qualsevol de les 9 escoles de Cambridge School i inclouen la gratuïtat de la matrícula, la totalitat del cost de tot el curs i el pagament dels llibres del curs, arribant a un import aproximat total de 1100€ per beca.

L’acte oficial de lliurament de beques ha tingut lloc el dijous 7 de juny al GRA Jove de Granollers, amb la presència dels alumnes becats i familiars, professors dels instituts, Cambridge School i personalitats dels diferents ajuntaments, com l’Il·lm. Alcalde de Granollers, Josep Mayoral; la regidora d’Ensenyament de La Roca, Roser Moreno; el regidor de Joventut i Ensenyament de Granollers, Francesc Arolas; el regidor d’Educació, Cultura i Joventut de Parets, Miquel Pérez; l’alcaldessa de Vilanova de Vallès, Yolanda Lorenzo i el regidor d’Ensenyament, Sergi Ruiz; la cap de l’Àrea d’Ensenyament de La Garriga, Beatriu Pérez i la regidora d’Ensenyament, Meritxell Coma.

 

Enllaç oficial  

https://www.cambridgeschool.com/ca/lliurament-beques-d-angles-curs-18-19.html


Xarxes socials:


Arxius:
Vincles d'interès